Fira milstolpar i livet

Tidigare har jag aldrig varit något riktigt fan av att fira milstolpar i livet, oavsett vad det gäller. Det finns trots allt många olika dagar att fira, det kan vara allt från födelsedagar, årsdagar med sin partner eller när man uppnår olika mål som man satt upp. Tidigare har jag tyckt att födelsedagar inte är något att fira. Att bli ett år äldre har inte precis varit jättesvårt och krävt någon prestation av mig utan det har bara hänt. Jag firade inte någon nämnvärt när jag blev klar med min utbildning och jag har inte firat något av mina tidigare delmål.

Nu när jag närmar mig ett av mina stora delmål, nämligen att bli miljonär så har jag börjat tänka om angående att fira. Även om jag har en lång väg kvar till mitt huvudmål om att bli ekonomiskt obereoende så är detta ett delmål som jag bör vara nöjd över. Tidigare har jag inte firat några delmål men detta känns verkligen som en milstolpe i livet som jag vill fira. Jag vill helt enkelt bli bättre på känna mig nöjd över det jag uppnått och lära mig att njuta av det.

Hur firar man milstolpar i livet?

Nästa fundering blir så klart hur jag ska fira denna milstolpe. Jag hade gärna firat med mina vänner, men helst utan att avslöja vad det är jag egentligen firar. Vissa vänner vet redan om mina ekonomiska mål men det är inget jag vill skylta med egentligen.

Det hade varit riktigt kul att fira med en resa. Jag har inte rest särskilt mycket men fick försmak för det för något år sedan. Tyvärr är det inget jag vågar planera för nu p.g.a coronaviruset.

Ett annat alternativ är att fira med en fest. Det går att göra utan att jag talar om för någon vad det är vi firar. För alla som är med blir det en vanlig fest men för mig kan det bli ett firande just för milstolpen.

Ytterligare ett alternativ hade varit att bara laga en riktigt god middag hemma och reflektera över vad jag uppnått. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag vill göra. Det är trots allt ett litet tag kvar innan jag uppnår mitt första stora delmål som jag planerar att fira, så jag har lite tid kvar innan jag behöver bestämma mig.

Hur firar ni?

Det hade varit jättekul att få inspiration från er läsare. Skriv gärna vad det är för dag ni firar och hur ni gör det i en kommentar nedan om ni vill.

Om du vill läsa mer av min blogg i framtiden har jag ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på. Då får du en påminnelse när jag skrivit något nytt här på bloggen.

Lämna en kommentar