Portföljen uppe på två miljoner

Det var bara några månader sedan jag skrev om att jag blivit miljonär och nu står portföljvärdet på över 2 miljoner kronor. Jag vill poängtera att detta är just hur det ser ut i skrivande stund. Jag har en stor exponering mot kryptovalutan Ethereum och den kan vara väldigt volatil.

Inlägget skall inte ses som ekonomisk rådgivning.

Det är vanligt att säga att första miljonen är svårast och i mitt fall blev det så. Den enskilt största anledningen till att den andra miljonen gick så fort är just tack vare kryptovalutan Ethereum. Bara i år har min portfölj med kryptovaluta stigit med mer än 250 %.

Jag kommer skriva mer detaljerat om detta i min kommande månadsrapport. Om du vill veta när den kommer kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Då får du en mailpåminnelse när jag skrivit något nytt här på bloggen.

Om du vill följa min ekonomi och min reso mot ekonomisk frihet så skriver jag månadsrapporter varje månad. Där kan du läsa hur mycket jag tjänar, hur mycket jag spenderat och hur det går för mina investeringar.

Det känns som att det kanske går lite för bra just nu, så jag blir inte förvånad om det dippar och portföljen trillar under två miljoner, men det får framtiden utvisa.

Lämna en kommentar