Uppdaterat sidan för mina portföljer

Under förra året var jag dålig på att hålla den uppdaterad, men nu har jag uppdaterat sidan för mina portföljer och mitt mål är att hålla den uppdaterad bättre framåt.

Du hittar sidan med mina portföljer här. Jag la även in en länk till sidan från menyn så att det ska bli lite lättare att hitta den i framtiden.

Där kan du se hur mycket mina portföljer är värda, hur dem har gått sedan 2020 och se alla mina innehav samt vilken vikt dem har.

Det är nästan alltid kul att prata aktier så du får mer än gärna dela med dig av vilka aktier eller fonder du har och om du vill fråga något av mina innehav kan du göra det i inlägget för mina portföljer. Som vanligt uppskattar jag kritik så har du åsikter om upplägget eller om det är något du saknar eller skulle vilja mer av så tar jag tacksamt emot det i en kommentar.

Nyhetsbrev

Vill du läsa mer av min blogg i framtiden så har jag ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på. Då skickas ett mail till dig när det finns något nytt att läsa här på bloggen. Du kan självklart välja att ta bort din prenumeration på nyhetsbrevet när du känner för det och jag kommer aldrig att spamma.

Lämna en kommentar