Vad vill du att denna bloggen ska handla om?

Hej du som läser detta! Jag har börjat komma till insikt att mina ambitioner för den här bloggen är större än vad jag för tillfället kan hantera, vilket innebär att jag behöver prioritera. Därför vänder jag mig nu till er läsare. Min fråga är simpel. Vad vill du att denna bloggen ska handla om? Vad vill du läsa mer om?

När jag startade den här bloggen var tanken att den skulle handla om flera saker. En av sakerna var om husvagnsboende, men nu bor jag inte längre i husvagn så den biten faller bort, även om jag så klart kan skriva om mina tidigare erfarenheter.

Ett annat ämne är privatekonomi, som i sig kan delas upp i mindre ämnen som spartips, investeringar och aktier samt ekonomisk frihet. Jag kommer fortsätta att skriva mina månadsrapporter, men i övrigt är jag lite osäker vad jag ska lägga fokus på.

Andra ämnen som jag skrivit lite om och ämnar att skriva mer om är minimalism, boktips, personlig utveckling, bloggande och affiliate marknadsföring.

Vilket av detta vill du som läsare helst läsa om? I slutändan kommer jag skriva om det som jag känner för, men din input är värdefull för mig. Lämna gärna en kommentar nedan.

Min målsättning är fortfarande över tid att kunna skriva om många olika saker, men i dagsläget måste jag prioritera och välja något att fokusera på känner jag.

Lämna en kommentar